Aanbod voor volwassenen

Op zoek naar een bijzondere invulling van een vrijgezellenfeest, familiedag, verjaardag of teamuitje? Of wil je echte natuurbeleving met een schoolklas (14+) of met een groep een T5-geocache halen? Met Boombaard kan het allemaal!

Kies hieronder jouw favoriete boomklim-beleving! Er zijn opties A tot en met G. Je kunt direct reserveren of neem contact op met Boombaard voor een programma op maat. 


Inbegrepen bij alle reserveringen: 

  • VTA-keuring (Visual Tree Assessment - oftewel keuren van de boom)
  • verzekering van Boombaard Boomklimmen
  • instructie
  • begeleiding tijdens het klimmen
  • gebruik van klimmateriaal (touwen, gordels, karabiners, etc.)
  • koffie/thee
  • fruit of koek

Genoemde prijzen zijn per sessie, niet per persoon.

Optie A. Boomkroonbeleving

2,5 uur boomklimmen met een zelf-zekerend systeem in omgeving Delft, Rotterdam of Den Haag. 

We spreken af onder de boom. Die kan al ingericht zijn voor het klimmen, maar natuurlijk mogen deelnemers ook meekijken en -helpen bij het opbouwen van het klimsysteem. Na een instructie en oefeningen gaan we de boom in en hijsen de koffie of thee met fruit of koek er achteraan. 

 

Prijs: €275,- (ex btw en reis) tot 10 personen. Neem contact op met Boombaard voor een programma op maat en de prijs voor een grotere groep.

Optie B. Boomkroonexpeditie

5-6 uur in de natuur inclusief boomklimmen. We spreken af op een parkeerplaats en hiken door de natuur naar de boom. Daar bouwen we de klimsystemen op en gaan de boom in. Gezamenlijk ruimen we weer op en hiken terug naar de parkeerplaats. Inclusief soep met brood en koffie/thee in de boom.

 

Prijs: €450,- (ex btw en reis) tot 8 deelnemers. Neem contact op met Boombaard voor een programma op maat en de prijs voor een grotere groep. Maximaal 24 deelnemers.

Optie C. Geocaching T5

Maak van je jubileumcache iets bijzonders met een echte boomcache! Jij noemt de boomcache en ik zorg dat je hem veilig kan halen. Nodig wat cache-vrienden uit en we maken er een gezellig uitje van. 

 

Prijs: €200,- tot 10 deelnemers. (Buiten Delft komen er reiskosten bij.) Iedere nabij gelegen (loopafstand) cache kost €100,-.


Optie D. Natuureducatie

Gericht op bomen en klimmen in de boom. Aansluitend bij de lessen, als losse activiteit of als deel van een schoolexcursie of klasse-uitje. Instructeur Jos 'Boombaard' is ervaren tweedegraads docent. Hoe werkt die knoop? Wat is er boven in de boom te zien en te beleven? Supervet voor groot en klein (ook onder 14 jaar) op je schoolplein.

 

Neem contact op met Boombaard voor de mogelijkheden en prijzen.

Optie E: Boomkroonyoga

Laat de boom, de natuur en de rust op je in werken... Heerlijk geaard, gestrekt en in balans. Yoga in de boom werkt om drie redenen:

1. De boomkroon schermt je fysiek en spiritueel af,

2. Het levende wezen helpt je om te aarden,

3. Natuur brengt je naar je kern.

Aarden, ademen, strekken, balanceren ...en vliegen!

Meditatie op een tak? of liever Aerial-yoga in je klimgordel? We bouwen het rustig op.

 

Speciale pilot-prijs: €800,- voor 4 sessies met maximaal 4 deelnemers. (€200,- p.p.)


Optie F: Hoogtevrees-training en persoonlijkheidsontwikkeling

Boomklimtherapie werkt. Dat is inmiddels bewezen. Boven in de veilige cocon van de boomkroon ontstaan er heel bijzondere gesprekken en wordt er geraakt aan elementaire thema's. Boomkroon therapie werkt...

- omdat de boomkroon je afschermt (veilig en los van de wereld), 

- omdat de klimbeweging strekkend en a-symmetrisch is,

- omdat het een beetje spannend is waardoor je je 'masker' makkelijker laat vallen 

- omdat je gedragen wordt door het levende wezen van de boom

 

Altijd 1-op-1 coaching. Denk aan stimulans van moed, focus, lichamelijke gewaarwording (uit je hoofd!), besluitvaardigheid, assertiviteit, ont-stressen, traumaverwerking, faalangstreductie, et cetera.

 

Jos 'Boombaard' is een ervaren coach en trainer en kan gebruik maken van mindfulness, familie-opstellingen (sociaal panorama, NLP), yoga, temperamentenleer en diverse persoonlijkheidsontwikkelingsmodellen. 

 

Prijs: €100,- per uur, minimaal 2 uur. 

Optie G: Boomklimcursus. Leer zelfstandig veilig boomklimmen

Geen standaard cursus maar maatwerk voor jouw situatie. Bij voorkeur op jouw locatie. In 4 dagdelen leert Jos 'Boombaard' je hoe je veilig in een boom moet komen. Handig en plezierig voor onderhoud aan je eigen (bos)terrein, geocaching of gewoon om te genieten van het boomsurfen. Ook buiten werkuren.

 

Richtprijs: €100,- per sessie van een dagdeel. (exclusief btw, exclusief reiskosten)