Straattheater Indigo

Optredens en workshops. Op basis van improvisatie, in wisselwerking met publiek en altijd positief. Altijd op maat en altijd anders.

·        Steltlopen

·        Typetjes, met een voorkeur voor mystiek, rauw of artistiek.

·        Vuurspuwen

·        Percussie

·        Workshop Steltlopen

Sinterklaas, Kerstman of Paashaas doe ik niet, alles wat spannend, vermakelijk of mysterieus is wel.

 

Workshops Steltlopen

Straattheater Indigo verzorgt workshops steltlopen. Leuk en indrukwekkend, en lang niet zo moeilijk als je zou denken.  Zowel voor artiesten (meestal op straat, buiten) als voor ‘werkers’ (meestal binnen of in de kas). Particulier of bedrijf maakt me niet uit. Ik geef eerst een korte uitleg en daarna zo snel mogelijk de stelt op. Onder het lopen staan we stil bij allerlei veiligheidsaspecten. Onderhoud en inspectie komt na het lopen ook aan bod. In een paar uur heeft iemand de basis meestal goed onder de knie op zo’n manier dat ook je rug en knieën op de lange termijn gezond blijven.

 

Ik ben al meer dan 20 jaar docent op het gebied van lassen en metaalbewerking en ik ben gecertificeerd boom- en bergkliminstructeur. Mijn ervaring als steltloper komt zowel uit de schermingsinstallaties (kassenbouw) als uit het straattheater. Voor theater-doeleinden kan ik ook workshops ‘lopen op stokstelten’ aanbieden.

 

 

Ik zorg voor stelten, een heldere uitleg, goede oefeningen en een dekkende verzekering. Voor verschillende doelgroepen heb ik verschillende opdrachten. Op verzoek kan er afgesloten worden met een certificaat van deelname.